Jag har hamnat i godishimlen, men det är dyrt att vara där! Jag älskar, verkligen ÄLSKAR smågodis!! Det är ju så gott men satans så mycket socker och kalorier!! Men nu har jag hittat ett nytt godis, jag köper det på Coop men det finns säkert fler återförsäljare. Tweek är ett godis med 95 % mindre sockerinnehåll och upp till 50% färre kalorier, dessutom är det naturliga färger och aromer.

Dom som startade här började i ett litet kök i Stockholm för att försöka mätta sitt sötsug och försöka utveckla en helt ny typ av godis med andra ingredienser och sammansättningar som inte finns på marknaden idag. Dom har valt bort sötningsmedel som aspartam, sukralos och acesulfam. Istället så är godiset rikt på fibrer.
Jag är oftast skeptisk till såna här typ av produkter, men jag är helt såld!! Det här är mitt nya ”gift” 🙂

tweek

Det är verkligen ”The New Candy” men smakar det så kostar det…. nämligen 199 kr/kg, så man föräter sig inte om man säger så 🙂

Nu ska jag nog ta mig en godisbit och luta mig tillbaka i soffan…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Tweek – den nya godiset

    1. Jag vet inte men jag tror dom flesta Coop butiker har. Kolla deras hemsida. Tweek sweet ?
      Kram
      Helen

  1. Älskar också Tweek, min Coop-butik har precis fått in det så tog en av varje för att hitta favoriterna. Och som den viktväktare jag är går det inte så många VB till detta ?! Lösgodis är helt uteslutet sen SP kom och det blev värt så mkt i ”poäng”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *