Dags att gör en höstmakeover i badrumsskåpet

0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

(Detta är reklam för Nordicfeel och innehåller annonslänkar)

Snart är den här, den mörka hösten, men vi kan väl förbereda oss genom att göra rent och snyggt i badrumsskåpen och köpa lite nya dofter och krämer? Då känner vi oss piggare och gladare varje gång vi tittar oss i spegeln i badrummet eller när någon av kollegorna eller mannen säger att man luktar gott :-). Vi måste försöka glömma bort att vi går mot mörkare tider, vi får helt enkelt ljusa upp tillvaron själva! Jag tänkte försöka hjälpa er på traven genom att plocka fram några tips och favoriter från Nordic Feel. Dom har dessutom lite fina erbjudanden just nu som ni inte får missa. Ett av erbjudandena är bl.a 100 kr rabatt på valfri parfym över 600 kr. Där använder ni koden: AUGUST i kassan.

nordic feel

Sen har vi ju läpparna! Vad är snyggare än ett par glänsande solkyssta läppar, eller varför inte ett par eldröda??

nordic feel 1

Vad ni än väljer så ska ni alltid se till att ha fina och välskötta läppar, precis som händer och naglar. För att hålla läpparna i ”trim” så är det bra om ni peelar läpparna med jämna mellanrum, antingen använder ni samma peeling som ni har till ansiktet annars köper ni en speciell peeling som är till läpparna. Varje kväll så smörjer ni in läpparna med en bra lippbalm, inte någon med massor med vatten i som torkar ut läpparna, min favorit är Renewal lip complex från Dermalogica, den är som sammet! Och precis som alla läpprodukter nu så är det 15 % rabatt! Rabatten är avdragen på priset redan. Alla läpprodukter hittar ni här

Här är några av dom produkter jag tycker om att använda…

nordic feel 2

Instant light lip perfector från Clarins finns i 9 olika färger. Lagom mycket glans, lagom mycket färg för en fräsch makeup. Dessutom vårdande. Kostar normalt i butik 195 kr här köper du den för 159 kr.

nordic feel 3
Max Factors läppstift sitter riktigt bra och finns dessutom i många olika färger. 84 kr istället för 99 kr.

nordic feel 5

Sen får ni inte missa Nordic Feels ”summer sale”… massor av produkter till nedsatta priser!!

nordic feel 4Efter sommaren behöver verkligen håret tas om hand, varför inte med en hårinpackning från Kérastase! 265 kr istället för 379 kr. Bara att slå till 🙂

nordic feel 6Har ni provat Extreme shampoo från Redken? Ett mirakel shampoo! Jag använder det varje gång jag tvättar håret! Jag shamponerar alltid håret två gånger när jag tvättar det och då börjar jag alltid med det här shampot för det rensar ut och bygger upp håret, håret känns renare och fräschare. Sen tar jag mitt favoritshampo från Kérastase till andra shamponeringen. På summersale kostar den bara 187 kr (249kr) och den räcker väldigt länge, det behövs inte alls många droppar.

Här hittar ni alla produkter på Summer sale

Hoppas ni hittar några fina fynd!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »