Ett mysigt sätt att avsluta veckan och starta helgen

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Försöker ta tillvara på dagarna och livet så gott jag kan. Jag försöker lyssna på vad min kropp behöver och just nu behövs det mycket ”feelgood”, lugn och ro och att bara få vara och njuta. Mina veckor är oftast väldigt stressiga så när fredagen och helgen kommer försöker jag få tid till återhämtning. I fredags eftermiddag bestämde vi oss för att gå ut och äta en bit mat, oftast så tar vi bilen med oss, jag kör, det är väldigt sällan jag dricker när vi är ute och äter, men igår när vi gick ut bestämde vi oss för att låta bilen stå kvar hemma för att kunna ta ett glas till maten, vilket var ett bra beslut. Vi valde dessutom en restaurang som inte ligger så långt från där jag bor så jag klarade av att gå dit med min fot så tog vi taxi hem. Matilde är dessutom en restaurang som vi gärna återkommer till, vi är säkert där och äter minst en gång i månaden. Fantastiskt god mat, lugnt och skönt, som att sitta i sitt eget vardagsrum. Man kan sitta och prata utan att behöva skrika till varandra. Igår provade jag en ny rätt som var bland det godaste i pastaväg jag ätit på länge, kan kanske bero på att jag aldrig äter pasta annars som det smakade så gott också, men den var fantastiskt god. Sen är det ju lite så också att miljö och sällskap spelar en stor roll när man äter och jag kan inte klaga på nåt under kvällen 🙂

Matilde ligger i Sundbyberg precis vid dom nybyggda kvarteren runt Signalfabriken…

matilde

matilde-7

matilde3

matilde-(2)

matilde-2

matilde-1

matilde-4

matilde-6

Njuter lika mycket av bilderna idag som jag gjorde av maten igår.

Har precis kommit hem från jobbet, nu ska jag vila en stund innan det är dags att göra sig iordning, bortbjuden på middag hos några vänner ikväll 🙂

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ett mysigt sätt att avsluta veckan och starta helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »