Jag är en Supra – krigaren

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Gokväll raringar!
Just nu befinner jag mig i Ljusdal för ett event hos Hemlängtan, en liten mysig inredningsbutik här uppe som säljer Palett & Co. Ikväll ska vi ha Afternoon Tea och prata färg. Ska bli SÅ kul! Och så får jag ju möjlighet att träffa mor och far också :-). Mamma och jag har stått och baka här på eftermiddagen, mums!

Innan jag åker ner och förbereder kvällen tänkte jag berätta om ett event jag var på förra veckan, det var Better You som bjöd in till event, Better You är ett företag som har naturliga kosttillskott för träning och hälsa. Det bjöds på goda tilltugg, dryck och en föreläsning. Självklart var det nyttig rawfood mat det bjöds på, helt underbara wraps och chokladbollar att dö för, dom kom från Unbakery så dit kommer det att bli ett besök 🙂

Magnus Hedman hälsade alla välkomna innan Sebastian Pisano, sportkinesiolog och sportkonsult, skulle föreläsa om kroppstyper och varje människas egna sanning. På sofforna vi satt på låg ett måttband, som vi till en början inte förstod vad vi skulle använda till, men sen visade det sig att vi skulle mäta våra kroppstyper och utifrån det se vilken person vi var. Mycket intressant :-). Du mäter dom yttersta punkterna på nyckelbenen och dom yttersta punkterna på höftbenet och kan utifrån det få fram din kroppstyp. Axlarna och midjan kan vara lika bred. Axlarna kan vara bredare och midjan smalare eller axlarna smalare och midjan bredare. Jag hade bredare axlar och smalare midja och blev då en Supra – Krigaren och så här är en supra – krigare…

Kraftfull person – ofta en ledare
Logisk och förberedd
Säger mindre – tänker mera
Anser ofta att dom har rätt – vilket dom oftast har
Svårt med hjälp – men glömmer aldrig den hjälp de får
Viktigt med kosten

Ja vad säger man! Som klippt och skuret ur mitt liv, mycket intressant föreläsning och att man kan få ut detta genom att mäta dessa punkter, jag är mållös 🙂

 

Nej nu måste jag ta och byta om och åka iväg… hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »