Det kan bli dyrt att glömma något på hotellrummet…

0 0
Read Time:49 Second

Satan var arg jag var när jag kom hem och insåg att jag hade glömt en sak på hotellrummet… nämligen mitt Gucci bälte!! Ringde direkt till hotellet när jag upptäckte det, tror ni att det var någon som hade hittat det? Näe, just det! Det hittades inte och hade inte lämnats in :-(. Så jag fick vackert beställa ett nytt bälte… så med andra ord så kan det bli väldigt dyrt att glömma något på hotellrummet. Hade det varit något annat hade jag kanske inte brytt mig så mycket men det här är ändå ett bälte som jag använder väldigt ofta, så hädanefter kommer jag att se till att det alltid ligger med i väskan när jag har packat 🙂

Men nu ska jag inte grämja mig över det, nu ska jag hoppa in i duschen, ta ett glas champagne, åka ner på stan och äta en god middag och sen ska jag avsluta kvällen med att se showen med Tomas Ledin 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Det kan bli dyrt att glömma något på hotellrummet…

  1. Fy vad surt. Kan dock inte sluta undra vem som varit inne i rummet efter att du lämnade mer än de som städar för om städet är ok utfört skulle ju inte bältet vara borta tänker jag u ”fula” tankar…

  2. Vad tråkigt! Stackars dig!

    Du har ett rött Guccibälte har jag sett, hur brett är det? Jag tänker också beställa ett bälte, men är osäker på vilken bredd jag ska välja. Är rädd att bältet som är 1,5 cm blir för smalt och att det som är 4 cm blir för brett… 😉

    Kram Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »