Min semester börjar på Tax Free på Arlanda

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

När tycker ni att eran semester börjar? Min börjar när jag har checkat in på Arlanda och gått igenom säkerhetskontrollen. När jag kommer in i Tax Free området och får gå runt och känna och klämma på saker, dofta på lite olika dofter, prova lite nya läppstift och nya krämer. Köpa lite godis att ha med på resan, och om jag reser till ett icke EU land, gärna en flaska champagne också. När jag shoppat klart sätter jag mig gärna och fikar eller tar något att dricka innan jag kliver på planet. Men för mig börjar som sagt var semestern redan här, jag älskar att gå runt på flygplatsen. Som jag skrev tidigare, som jag själv inte heller hade någon koll på förrän jag var på några event ute på Arlanda, var att man kunde beställa Tax Free varor redan hemifrån och att det dessutom blir 10% billigare. Numera har dom också ”lägsta pris garanti” så dom är verkligen i framkant för att vara främst och billigast på marknaden. När man kommer in i den stora Tax Free butiken på Arlanda har dom även börjat med en liten hörna i butiken där det alltid är någon form av ”SALE”, där man säljer ut varor till ytterligare rabatter, det kan vara både godis, parfymer och alkohol.

Och som sagt.. glöm inte att förbeställa Tax Free varorna innan ni åker nästa gång 🙂

Kramiz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »