0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

(Det här är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Tro det eller ej men nu är det jul hos Ellos! Vi närmar oss i och för sig december men tankarna om julpynt och julklappar ligger inte riktigt i mina tankar, men trots allt så ramlade jag in på julpyntet och tittade runt. Sen vet jag också att om det är någonting man vill ha så är det nu man ska beställa det, annars hinner det ta slut. Det brukar vara typiskt mig, att jag kommer på försent att jag vill ha någonting och då går det inte att få tag i. Och jag måste ju säga att det finns en hel del fint att pynta med inför jul. Är ni liksom jag, att ni packar undan julkartongen och nästa år när det är dags att börja planera julen så kommer man inte ihåg vad man hade förra året? Så då köper jag nya saker, för jag går ju inte upp på vinden och plockar i kartongerna för att se vad som ligger där, det upptäcker jag först när det är dags att julpynta, det är lika spännande varje år 🙂

Den här ljuskronan tyckte jag var fin!

Tallkotte från Lena Bjerre


Julgranarna Piff kommer i 2-pack så den andra borde vara Puff 🙂

Ljusstake från Lena Bjerre

Julgran från Lena Bjerre

Uteslinga för krukor och kransar

Adventsljusstake i svart

Julstjärna i metall

Adventsljusstake i trä

Det var lite julfeeling för den här gången, mer lär det bli innan vi är framme vid advent och jul 🙂

Självklart finns det andra nyheter hos Ellos om ni inte redan nu vill köpa julpynt!

Just nu får ni dessutom 30% rabatt på hela hemsortimentet inkl. möbler och varumärken. Använd koden 365422 i kassan. Erbjudanden gäller t.o.m 27/10

Hoppas ni får en lugn och skön söndagskväll.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »