0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

(Det här är ett samarbete med Middagsfrid, Himla, Johan Lidby vinhandel och Flowery)

I torsdagskväll var jag på en fantastisk tjejmiddag hemma hos Camilla Runberg. Hon hade samlat ett gäng tjejer som bloggar och brinner för att nätverka och jobbar med dom sociala medierna. Många av tjejerna hade jag aldrig träffat tidigare så det blev en spännande kväll med nya kontakter och influenser. Tanken med den här träffen var, förutom att få träffa nya människor, att vi skulle laga mat tillsammans. Så vi delades in oss två och två och lagade tre olika rätter som vi sen skulle få avnjuta. Det brukar ju sägas att ”ju fler kockar ju sämre soppa..” men i det här fallet blev det tvärtom. Många kockar var vi och det blev godare än godast. Maten och recepten som vi tillagade kom från Middagsfrid. Visste ni att deras matkassar är planerade av nutritionist, provlagade i deras provkök och provsmakade innan de får vara med i deras kassar. Dom hjälper till att få en variation på både maträtter
och ingredienser och att vi får i oss tillräckligt med grönsaker. Allt som finns i kassen gåråt till veckans maträtter, vilket gör att man minskar matsvinnet. Visste du t.ex. att matkassen minskar familjers matsvinn från 25% till 15%? Bara det gör det värt att prenumerera på matkassen.

Vi tillagade som sagt tre fantastiska rätter, det var kalkonbiffar, lax med pasta och en vegetarisk rätt med pumpa. Till det provade vi det alkoholfria vinet Leitz zero, ett riesling som finns att köpa på systembolaget från 1 september och kostar 69 kr, en frisk smak av citrus och gula stenfrukter,  ett fantastiskt vin för dom som inte dricker alkohol eller som ibland vill ha ett alternativ istället för alkohol. Ett bra dryckesalternativ där alkoholfritt verkligen har innebörden alkoholfritt, det innehåller nämligen 0% alkohol, vilket vinproducenten Johannes Leitz var väldigt noga med när han tog fram vinet.

När jag tittar på bilderna nu i efterhand skrattar jag lite för mig själv då det finns kameror och telefoner överallt och allt ska in i sociala medier så fort som möjligt, så det blir både socialt och osocialt om man säger så :-). Men vi hade en supermysig kväll som vi kan tacka värdinnan Camilla Runberg för.

Rätterna vi lagade från Middagsfrid var en barnkasse där vi plockade 3 recept. Just nu har Middagsfrid ett erbjudande på den kassen, köper man två kassar så får man 400 kr rabatt, 200 kr rabatt för varje kasse. Så prova gärna!

Dukarna och servetterna som det är dukat med Himla och dom hittar ni här.

Hoppas ni haft en fin måndag och en bra start på veckan 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »