Jag har tjuvstartat! Jag har provat Blossa glögg 2017. En solgul flaska med stora siffror 17 och med en smak av mango, spiskummin och chili. Och hur smakade den då? Den var helt ok, kanske inte den godast ”årgångs” glöggen dom har gjort, men absolut värd att prova. Om jag skulle ge ett betyg så skulle jag ge 6/10. Men mycket har ju med stämningen att göra, ni vet tända ljus, lussebullar, pepparkakor, mandel och russin. Det är liksom helheten 🙂 och den rätta känslan infinner sig när man känner att det börjar dofta glögg i köket, så himla härligt! Så nu längtar jag till advent som det blir ”lagligt” att dricka glögg och äta lussebullar. Men jag skäms inte att jag redan har provat, det var väldigt gott och mysigt. Som vanligt förmodar jag att glöggen kommer att ta slut på systembolaget, den brukar ju göra det. I år kostade glöggen 109 kr så det är helt överkomligt. Så nu får ni springa iväg och göra alla inköp till advent, för nu är det inte långt kvar 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Har ni provat Blossa Glögg 2017?”

  1. Hej! Nej, man har inte provat den, men jag stod på Systemet och pillade på den när jag var hemma på blixtvisit i förra veckan! Tyckte dock att blandningen lät lite mysko..Men flaskorna är fina! Här får man hålla till godo med Ikeas Julglögg som jag spetsar med lite Chianti Classico, längtar till första advent när man officiellt ” får lov”! Mvh Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *