All you need for christmas is… ja, vad är det enda du behöver inför julen? Förutom all god mat och alla fina paket under granen så är det naturligtvis mina nära och kära, jag har alltid strävat efter att få ha dom jag älskar allra mest runtomkring mig när julen kommer, dom som jag anser tillhöra min familj vill jag ha vid min sida, julen infaller bara engång per år och är för mig en väldigt viktigt högtid. Jag vill inte fira jul med dom jag älskar dagen före eller dagen efter utan just på julafton och så kommer det att bli i år, det blir en liten skara men det blir mina föräldrar och mina kära barn. Sen har jag ju min resa att se fram emot i februari så jag tror att nästa år blir mitt år, jag känner att det kommer att bli något bra utav det här som händer och sker runtomkring mig just nu 🙂
Men förutom att vi behöver mat, kärlek och kanske en jultomte så har ellos öppnat upp sin julshop, där hittar ni allt ni behöver till julen för barnen, honom, henne och hemmet. Hur enkelt kan det bli liksom?! Jag var självklart och in spanade vad som fanns direkt när dom öppnade och  hittade massor av fint jag skulle kunna tänka mig, jag kollade då mest på dam och hem och plockade självklart ut vad jag skulle vilja ha och vad jag tänkte tipsa er om här idag. Det bästa av allt, om man vill köpa jullklappar, är att dom har förlängt öppet köpet t.o.m den 14 januari.


Påslakanset i ekologisk bomull finns i många olika färger


Den här ångstationen från Singer skulle jag vilja ha själv, jag tycker verkligen inte om att stryka 🙂


Precis så här skulle jag kunna tänka mig att ha i mitt kök 🙂


Salt och pepparkvarn i rostfritt, snyggt att ha stående framme på bordet vid middagen


Varför inte överraska barnen eller barnbarnen med en popcornmaskin


Stavmixerset från Braun 

Som kvinna har vi ju ofta det problemet att vi inte har någonting att klä på oss, så jag har tagit fram några snygga plagg som passar i dessa tider, så slipper ni gå med rumpan bar 🙂

Mysig Velour morgonrock


Den är SÅ fin den här gröna spetsklänningen


Snygga röda mocka pumps


Den här från Fahrmans kollektion är riktigt snygg


mysig rosa halsduk finns även i flera färger


Escads parfym med body lotion i en fin presentförpackning, luktar supergott!!


Sophie by Sophie ring, finns även i silver. Klassisk, enkel och stilren, passar både till vardags och till fest


Ni har väl inte missat att det ska finnas ett par röda skor i garderoben i vinter? Dom här röda bootsen från Billi Bi är riktigt snygga och Billi Bis skor är dessutom väldigt sköna!


Läderväska från Tiger of Sweden


örhängen från Dyrberg/Kern

Ja mycket snygg finns det, hoppas ni hittar några fina klappar eller något fint till er själva 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “All you need for christmas

  1. Jag älskar dina inlägg, särskilt de som handlar om smycken och kläder 🙂 men måste säga att jag tyckte att din gamla bloggportal var mycket mera åskådlig! Där skrollade man ner och gick på så sätt igenom alla dina inlägg här väljer man vilket gör att jag åtminstone inte alls går in på ett inlägg om det första fotot inte tilltalar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *