Har ni smakat på tomteskallar någongång?

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

(Detta är ett samarbete med Testagram)

Har ni smakat på Tomteskallar? Det har jag gjort,  skum med frukt-, knäck- och mustsmak, när jag var liten tror jag inte det var tillåtet att smaka på tomtens skalle, men nu är det alltså det 🙂 i nya boxen från Testagram fanns det som vanligt väldigt mycket smått och gott!  Och som vanligt när denna härliga box kommer så tittar jag alltid om det finns ”godis godsaker” och dom öppnas alltid på engång :-). Den här gången var det nya ”skallar” från Bubs som låg med och ja, dom slank ner dom också …. Under tiden jag gick igenom månades box, som var överfylld, så stod jag där och smååt och längtade till julen 🙂

Förutom dessa godbitar fanns det naturligtvis mycket annan matnyttigt och behövligt också…

Serlas nya puts och spegelduk var super!  Perfekt vid städning och vid daglig användning på alla blanka ytor som blir skinande rena utan att ludda (spola inte ner den i toaletten bara)
Softlan  Complete Care är Softlans mest innovativa sköljmedel som inte bara doftar underbart gott, utan även hjälper till att göra kläderna mjukare, bevara färgerna bättre samt även göra dem upp till 2x mindre noppiga. Good´n´go havsbaserat mellanmål för vuxna som är gluten, laktos och veganfritt.
Crisp Rye från Fazer, Tunna krispiga skivor bakade på fullkornsråg och äkta surdeg. Perfekt till julens goda ostar och sillar.

Hur goda var inte dom här tror ni!! Hann äta en innan lilla skatten snodde med sig dom hem 🙂 Ekologiska, glutenfria majskakor gjorda av naturliga ingredienser, toppade med mjölkchoklad. Lovely Lovely!

Kanelen ska absolut användas till att baka dessa kakor, låter ju supergoda!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »