God förmiddag kära läsare!
Har ni det bra i vintermörkret? Det är lite jobbigt att kliva upp på morgnarna nu när det är så mörk… men det hindrar inte mig att gå upp i ottan och rensa garderoben 🙂 Så nu finns det 5 STORA säckar nyfyllda med kläder som söker nya ägare…

Jag gör som jag gjorde en gång tidigare, jag kör en Bloppis Live till att börja med, så ni som har möjlighet att komma hem till mig och botanisera bland säckarna är välkomna!
Maila mig om ni är intresserad så bestämmer vi en dag och en tid när ni kan komma
vitaestilo@gmail.com

Önskar Er en fortsatt fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Nu är det dags för en ”Bloppis Live” igen…”

  1. Jag undrar om Leo blusen från MK och veckans outfit mars 2015 är med i säckarna för den är jag intresserad av i så fall 🙂

  2. Vilken storlek har du i kläder? Jag tror du är typ ganska liten? längd??? Tror du har typ strl 36 ? kan det stämma? själv är jag 169 cm och har strl M eller 38-40, så antar att dina kläder är för små eller?vilken skostrl har du?

    MVH

    Ina

      1. Tack 🙂 för svaret, då var det som jag trodde om din strl, synd för du har så snygga kläder ( du måste lägga ner en hel förmögenhet på det???!!!!!!) och du är så duktig på att sätta ihop fina outfits.Nu får någon annan (som är mindre än mig) chansen att köpa dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *