mors dag

Mors dag! I dag firar vi i Sverige alla våra mammor, jag firade min kära mor förra helgen med presenter, mat och vin och en härlig dessert. I år precis som förra året, exakt på dagen, (firas alltid sista söndagen i maj) firar jag och Filip mors dag i Alanya. Förra året bjöd Filip mig på mors dags middag på sin favoritrestaurang här nere och det har han bestämt att han skall göra även i år så jag har verkligen något att se fram emot.
Det som är mindre bra med denna dag är att vi har våran sista dag här nere, nu har det gått en vecka och det är dags att återvända till livet och vardagen, vi som haft det så skönt här nere 🙂

Men innan dess skall vi njuta några timmar till.

Önskar er en jättehärlig dag och ett STORT Grattis till alla mammor! Med ett speciellt stort Grattis till min egen mamma <3

mors dag 1

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *