Rocky roads – ett livsfarligt påfund

0 0
Read Time:59 Second

ROCKY ROADS!! Livsfarligt!! Eller rättare sagt beroendeframkallande!! Samma visa varje år, varje jul, denna underbart goda julgodis som jag inte kan vara utan, och det är samma sak varje år, varje gång när jag står där och delar dom här bitarna och stoppar dom i burken så slinker var och varannan in i munnen, det går liksom inte att stå emot! Man ska inte börja äta för det går inte att sluta, tänk att detta lätta julgodis kan smaka så gott! Jag har gett er receptet i flera år, men här kommer det igen, för ni missar väl inte att göra det här godiset till julbordet?!

Rocky roads

ca 2 nävar mini mashmallows
2 påsar dumlekolor
3 dl salta jordnötter
1 dl pistagenötter
600 g mörk choklad

Dela dumlekolorna i mindre bitar, blanda sen alla torra ingredienser i en skål och lägg ut på en form. Smält chokladen i ett vattenbad och häll sedan över blandningen i formen och rör om lite grann, spar lite av blandningen och lägg ovanpå chokladen. Ställ in i kylskåpet så den får stelna och dela den sen i mindre bitar och förvara i en burk i kylskåpet.

 

Lycka till 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Rocky roads – ett livsfarligt påfund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »