0 0
Read Time:47 Second

Förra veckan var jag på en mysig jullunch på BAR med ett gäng härliga tjejer. Med oss hade vi även en fotograf som hjälpte oss att knäppa lite kort, för man kan ju inte vara överallt själv om man säger så, trots att man ofta tror att man kan vara det :-). Det är alltid trevligt att nätverka och träffa nya väninnor, vi som käkade lunch är vi alla bloggare på Vavwoom, det var CamillaAnna och Karolina och vi lyxade till det med att äta på BAR, kanske inte ett ställe man går och äter lunch på varje dag med tanke på prislappen men det var fantastiskt gott, vi var många som tog deras Asiatiska biffsallad som smakade utmärkt! Före lunchen tog fotografen Anna, som vi hade med oss lite härliga bilder också….

Vill ni träffa väninnorna på en mysig lunch så ska ni går till BAR, god mat och mysigt att sitta och babbla lite grann.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »