”Världens” ruffigaste Beach Club

0 0
Read Time:44 Second

”Världens” ruffigaste Beach Club!
”Världens” ruffigaste Beach Club hittade vi på Santorini, på väg upp till Oia.
Vi hyrde ju fyrhjuling och åkte runt på Ön och hade det mysigt.
Och helt plötsligt, vid vägkanten, på väg upp till Oia hittade vi en Beach Club som jag aldrig kunde drömma om att jag skulle lägga mig på, men den var så häftig. Och det var en helt magisk plats att ta bilder på.

Jag har inte alls hunnit uppdatera bloggen på det sätt jag velat under dom här semesterveckorna, men jag lovar att jag ska bli bättre på det nu när semestern är slut. Jag har många fina bilder och tips från Santorini som jag tänkte visa er.

Men idag tänkte jag visa er några härliga bilder från Beach Cluben vi hittade 🙂

Jag skulle kunna resa året runt 🙂

Har ni haft några roliga resor i sommar?

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »