Hair Renewal serum från Swiss Clinic

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

(Detta är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Hur mår ert hår så här i vintertider? Själv tappar jag enormt mycket hår just nu, jag äter vitaminer och försöker göra allt för att det ska sitta kvar. Så för en tid sedan så blev fick jag ett tips om Hair Renewal Serumett serum som hjälper till att göra håret mer livfullt och och minskar håravfallet. Serumet passar lika bra till kvinnor som till män och innehåller ett innovativt hårväxtkomplex som påverkar cellerna både i tillväxtfasen och i vilofasen, det där lästa jag mycket om när jag läste till hud & spaterapeut, tänk som snabbt man glömmer, bra med lite påminnelse :-). Hur som så har jag provat det nu ett tag och jag tycker faktiskt att jag ser ett resultat, jag tappar inte längre riktigt lika mycket hår. Det är ju så, vare sig man är man eller kvinna så tappar man hår i olika faser under året.
Man masserar in några droppar i hårbotten där det behövs en gång per dag, avsluta med att kamma igenom håret med en kam och låt det självtorka. behandlingen behövs göras minst två månade men helst fyra månader för bästa resultat.
Just nu finns den dessutom att köpa till rabatterat pris om ni vill prova på 🙂

Var rädd om varandra och håret 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »