0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

My new lips! Som jag berättade för en tid sedan så hade jag ett skönhetsevent med Anne Wetter på Estetisk Hudläkarcentrum där vi hade möjlighet att göra olika behandlingar. Själv fick jag prova på både det ena och det andra. Dom främsta behandlingarna var min hals och mina läppar.

Jag är helt emot ”ankläppar” som tyvärr en hel del tjejer har, jag vill ha lite fylliga men naturliga läppar och det får man bla om man använder Juvéderm Volift. Juvéderm Volift  är speciellt framtagna för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer mar­kerad amorbåge. När det gäller mina behandlingar så är det Anne Wetter själv som får sätta sprutorna i mig, men nu har det börjat en nu tjej på kliniken som är specialist på läppar som heter Derya Yetkin som gjorde mina läppar. Hon var så otroligt noga och allting skulle vara perfekt, sånt gillar jag. Så ska ni göra läpparna, konturer eller fyllning så tycker jag ni ska gå till Derya. Som det är just nu finns hon på kliniken på torsdagkvällarna.

Här har ni före bilder på mina läppar

IMG_8410

Här har ni efter bilder på läpparna, sen tar det någon vecka innan dom ”lagt” sig

IMG_8411

Och efter 3 veckor ser läpparna ut så här….

läppar 1

läppar

Och jag fick verkligen den effekt jag ville ha, att det ser ”verkligt” ut… Eller vad tycker ni?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Kiss my lips

  1. Det ser jättefint ut, nu blev jag sugen att fylla på lite i mina läppar, de blir ju tunnare med åren som bekant & jag har fått för mig att de tunna linjerna som gör att läppstiftet gärna flyter ut också försvinner lite om man fyller i läpparna lite 🙂

    1. Tack! Precis så är det, säg till om du ska till huvudstaden så hjälper jag dig 🙂
      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »