12 hetaste färgerna på naglarna till våren från OPI

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

12 nya färger till naglarna från OPI

 Nu är dom snart här, dom 12 hetaste färgerna på naglarna från OPI. OPI´s kollektion för våren speglar en stad som rymmer hela världens nyanser. Färgerna är hämtade från Lissabons rika blomsterprakt, havets blå nyanser och terrakottahusens fasader. Namnet på kollektionen heter just Lisbon collection.

Dom här 12 färgerna är precis vad man behöver just nu för att lysa upp vintermörkret. Häromdagen när jag kom hem var det storm och snöyra och utanför dörren stod den här härliga boxen fylld med alla nagellacken. Hur glad blir man inte då`?

Vilken blir er favoritfärg?

Jag tycker alla färger är helt magisk, men det som ligger mig varmast om hjärtat är ju dom rosa tonerna, men alla kommer naturligtvis att provas. Blir perfekt nu när jag ska åka på semester om några veckor.

Hela Lisbon kollektionen från OPI ser ut så här…

 

Hela kollektionen finns i butik från februari månad.

Och i dom här färgerna ser ni lite av vad som kommer på kläderna också, dom går liksom hand i hand. Så när ni är ute i butikerna eller sitter på nätet och spanar in vårnyheterna så är det dom här färgerna ni ska leta efter. Missa heller inte att hålla kolla på när dom finns ute i butikerna. Nagellacken kommer att kosta 165 kr. Har ni provat OPI´s Infinite shine? Ett över och underlack som är helt fantastiskt ihop med nagellackerna, det kostar 179 kr.

Lite förhandsinfo om vad som komma skall 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »