0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Igår började min dag i en ambulans!

Vad hände?

Ja vad var det som hände egentligen? Under en längre tid har jag varit enormt trött och den sista veckan har jag varit tvungen att ta en liten ”nap” efter jobbet. Vilket jag trodde var kopplat till min jetlag efter resan, men nu är jag tveksam. På väg i bilen igår morse kände jag mig väldigt yr och konstig. Kände inte igen mig alls. Jag körde upp på en refug sen höll jag på köra in i bilen framför mig. När jag vände huvudet på sidan så bara snurrade det. Jag ringde till ”någon” och berättade hur jag mådde och vad som hänt. Blev genast tillsagd att ringa sjukvårdsupplysningen. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, jag vet att jag ringde sjykvårdsupplysningen och att dom frågade vart jag var och att jag genast skulle parkera bilen och sen låg jag i ambulansen.

Väl på akuten blev jag varmt mottagen och dom började ta prover, satte EKG och gjorde lite andra tester.  På både gott och ont, så hittade dom ingenting men fick ligga kvar där en stund.

När jag ligger halvsovande i sängen kommer helt plötsligt min lilla skatt in. Mitt älskade lilla hjärta. Killen med det största hjärtat och som alltid tänker på andra och vill att alla ska må bra. När han fick reda på att jag låg på sjukhuset hade han lämnat jobbet på engång och satt sig i bilen och kört ner till Stockholm.  Då blev det extra varmt i mamma hjärtat. För att kunna hjälpa mig att hämta bilen och kunna köra hem den hade han dessutom tagit med sig en kompis.

Så trots mitt yra jag fick jag avsluta dagen med mysigt sällskap och pizza 🙂

En lärdom av detta är väl att det kanske är dags att tagga ner lite på mitt tempo.. man får sig en tankeställare!

Hoppas ni får en bra fredag, jag ska ta det lite lugnt 🙂

Kram

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

21 thoughts on “När dagen börjar i en ambulans

 1. Du måste vara rädd om dig! kanske kör du ett litet för tufft tempo. Kollade dom så det inte var kristallsjuka? Krya på dig nu! Kram

 2. Hej, skönt att du fick komma hem. Är bara lite nyfiken vad dom trodde hade hänt dig. Har varit med om något liknande och fick prognos att jag hade kristall öra. Detta har även hänt en gång till när jag har varit stressad i en längre tid.

 3. Men fy! så obehagligt. Försök att dra ner på tempot nu och ta lärdom av detta..långvarig stress kan vara mycket farligt. Ta hand om dig nu och vila vila vila hemma. Många varma kramar till dig och dina älsklingar! <3

 4. Ja finaste Helen ❤
  Det vore ju skönt om dygnet hade dubbelt så många timmar!!
  Men nu måste du verkligen slå av på takten, det kunde ha gått riktigt illa ute i trafiken!!!
  Var rädd om dig & börja med att stryka minst 1-2 saker från agendan per dag.
  Massor av varma omtänksamma kramar som håller dig fast förankrad i soffan i några dagar.❤
  Christina❤

 5. Men usch såå otäckt. Tur det gick bra och fine sonen kom till hjälp. Du har kanske lite väl många järn i elden. Bara vila nu denna helgen och ta det lugnt fina du
  Kraaaam Inger

 6. Åhhh fy vad obehagligt!! Man tänker ju inte det ska hända en nåt, man kör liksom på bara ju! Du får ta en riktigt lugn mys-helg nu. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *