0 0
Read Time:43 Second

Idag tänkte jag att ni skulle äta Pulled laxwrap till middag :-). Om inte idag, så tycker jag ni ska prova det vid ett annat tillfälle.

Den här provade jag för några dagar sedan och det blev riktigt gott!!

Pulled laxwrap

500 g laxfilé

1 msk rapsolja

1 tsk paprikapulver

1 tsk spiskummin

2 krm chilipulver

2 krm chiliflakes

1/2 tsk salt

2 dl fraiche 5 %

1 msk lättmajonäs

2 tsk franska örter

4 medelstora tortilla bröd

Sallad

Paprika

Sätt ugnen på 175 grader

Blanda ihop olja, chilikryddorna, spiskummin och salt.

Lägg laxen i en ugnsform med skinnsidan neråt. Bred örtblandningen på laxen. Sätt in den i ugnen på 20 – 25 min.

Blanda fraiche, majonäs och franska kryddorna till en sås.

Skrapa av laxköttet från skinnet med en gaffel. Fördela köttet i brödet, lägg på sallad, paprika och såsen. Vik ihop, ät och njut!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Pulled laxwrap på menyn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »