Idag tänkte jag att ni skulle äta Pulled laxwrap till middag :-). Om inte idag, så tycker jag ni ska prova det vid ett annat tillfälle.
Den här provade jag för några dagar sedan och det blev riktigt gott!!
Pulled laxwrap
500 g laxfilé
1 msk rapsolja
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
2 krm chilipulver
2 krm chiliflakes
1/2 tsk salt
2 dl fraiche 5 %
1 msk lättmajonäs
2 tsk franska örter
4 medelstora tortilla bröd
Sallad
Paprika
Sätt ugnen på 175 grader
Blanda ihop olja, chilikryddorna, spiskummin och salt.
Lägg laxen i en ugnsform med skinnsidan neråt. Bred örtblandningen på laxen. Sätt in den i ugnen på 20 – 25 min.
Blanda fraiche, majonäs och franska kryddorna till en sås.
Skrapa av laxköttet från skinnet med en gaffel. Fördela köttet i brödet, lägg på sallad, paprika och såsen. Vik ihop, ät och njut!
Jättesmarrigt
Här har vi just.ätit laxwraps fast med rökt lax. Super gott. Kraaaam Inger
Nyss avnjutit dessa laxwraps, fantastiskt gott!!!