0
0
Read Time:34 Second
Idag bjuder jag på Honungsmarinerad lax med Mathavre
Då var det dags för ett litet recept igen.
Jag äter väldigt mycket fisk och kyckling. Därav att det blir mycket recept med dessa råvaror.
Dagen till ära provade jag en ny kombination som blev väldigt god.
Honungsmarinerad lax med Mathavre
400 g lax (2 pers)
Mathavre
Honungmarinad (Santa Maria)
Chiliflakes eller rubb
Fetaost
Tomater i flera färger
Granatäpple
Fetaost
Rubba laxen med chili, pensla sen över honungsmarinaden.
Grilla den på grillen i folie eller i ugnen (175 g i 20 min)
Koka mathavre
Blanda sen mathavre, tomater, granatäpple och fetaost
Lägg det som en bädd på tallriken och lägg laxen ovanpå.
Hoppas ni vågar prova, för det var väldigt gott 🙂
Kram
Vad köper du för sorts lax o kyckling . Tänker mkt på hur det är producerats var såklart . Tar gärna emot tips !
Hej!
Jag köper alltid färsk svensk kyckling och laxen köper jag från charkdisken, färsk, oftast norsk.
Kram
Helen