0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Den här veckan får ni 2 boktips!

Nu var det ett tag sen jag lämnade något boktips. Men nu är det dags.
Och idag får ni dessutom 2 boktips.

När läser ni mest med böcker?

Jag läser eller lyssnar på mest med böcker när jag är på semester. När jag ligger och solar och bara kopplar av.
Men nu när det har varit lite kallt och mörkt så har jag vid flera tillfällen tagit mig tiden att lägga mig i soffan och läsa.

Jag har nu kommit igenom 2 böcker som jag tänkte tipsa er om…

I den nya boken, Livet på landet enligt Sophie Manie, har livet blivit aningen mer komplicerat. Plötsligt stundar ett bröllop som visar sig vara Sophies eget men som hon själv inte har en aning om. 
Drömmar slår in. Andra uteblir. Ett liv förändras och ett annat försvinner. Såväl överraskningarna som utmaningarna blir fler och fler och när livet med Anne visar sig vara alltannat än enkelt, tar hon ett beslut som förändrar allt.

Med trasig rygg, tappad gnista och fallna relationer lämnar Sophie storstaden och sitt gamla jag och spontanköper sitt drömhus sedan barnsben. I Hembyn. Mitt emot sina föräldrar…

Ni har väl inte missat första boken?
Livet enligt Sophie Manie

Så himla rolig!
Jag har själv träffat författaren Linda, på ett event som vi var gäster på båda två. En jättehärlig tjej med hur mycket energi som helst 🙂

Tigeröga

En psykologisk spänningsroman

När journalisten Hanna Axelsdotter flyttar in i ett hyreshus mitt i centrala Stockholm är grannens dörr avspärrad med polistejp. Hanna, som hyser en hemlig fascination för våldsamma brott, börjar genast intressera sig för fallet.

Strax visar det sig att grannen, den unga Esther, har anmälts försvunnen av sin pojkvän. Han blir dock snabbt misstänkt för att ha med hennes försvinnande att göra och anhålls…

I samma hus bor även Adrian, en ensam ung prepper som ägnar sig åt onlinespel och att förbereda sig på jordens undergång. Han är fast övertygad om att Esther är i stor fara och att de är ämnade för varandra.

Så nu har ni nått att läsa när ni kryper ner under filten 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »