
Jag skulle kunna leva på dessa chokladbollar!
Sen jag började baka dessa magiska och nyttiga chokladbollar så finns dom alltid hemma i frysen. Och mina barn som säger att dom inte äter rawfood bollar har till och med erkänt att dom är goda och smakar som ”vanliga” chokladbollar.
Jag har skrivit om dom förrut och jag har även gett er receptet tidigare, men eftersom jag tycker så vansinnigt mycket om dom så får ni receptet en gång till, om det är så att ni glömt bort dom.
Ibland kan det vara så att man ser ett recept som man tänker att man ska baka men sen glömmer man bort det. Så jag påminner er bara lite grann, av egen erfarenhet 🙂

Nyttiga chokladbollar
(jag gör alltid dubbelsats)
12 färska dadlar
3 msk kokosolja
3 msk kakao
1,5 – 2 dl havregryn
Lite kaffe
Ta bort kärnorna ur dadlarna och blanda sen allt i en matberedare.
Häll i lite kaffe i taget tills ni känner att ni fått dom tillräckligt blöta och saftiga.
Rulla bollarna i kokos.

Missa inte det här receptet 🙂
Kram
Hej!
Fikon? Har ingen kärna. Du menar nog Dadlar eller hur.
Mvh Lisa
Jaaa!!! Men gud… måste in och ändra, tack 🙂
Kram
Helen