Dermapen 4
Under helgen har jag i dessa tider börjat ägna lite tid åt mig själv. Förutom att bilen fick lite omvårdnad så tog jag mig tid för en lång och välbehövlig fotvård. Peeling och faktiskt lite brun utan sol (händer i stort sett aldrig att jag använder brun utan sol, men jag känner mig genomskinlig just nu…)
Och igår kväll så fortsatte jag att ta hand om mig själv.
Då åkte jag ut till härliga Paradiset Solvik, precis som det låter, ett Paradis ute vid Solviksbadet i Bromma.
Där hade jag bokat en Dermapen 4 behandling.

Vet ni vad Dermapen 4 är?
Dermapen 4 är ett hudföryngrande behandling.
Dermapen 4 kan liknas med en lättare laserbehandling med snabbare återhämtning.
Den ger huden fukt, lyster och fyller ut rynkor.
Pennan gör att man kommer långt ner i huden med dess nålar och stimulerar kollagenet optimalt och återuppbygger huden.
Har ni problem med ärr och acne så hjälper det mot det också.
Den här behandlingen passa alla hudtyper.
I behandlingen ingår även en syrabehandling.
Syror och nålar är några snäpp effektivare mot envisa pigmentfläckar och ger huden en fantastisk lyster. Dermapen är den största behandlingen som görs på salongerna just nu – inte så konstigt eftersom behandlingen ger ett oslagbart resultat. Tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1300 mikrostick i huden per sekund. Det känns – men det är värt det 🙂
För den som inte vill ta botox eller fillers är det här det bästa komplementet.

Du kan välja att göra behandlingen i ansiktet, halsen eller decolletaget.
Jag valde att göra alla tre områdena. Jag kommer att göra detta som en kur och det kommer för mig att bli 4 gånger. Mellan varje behandling ska det gå 6 – 8 veckor.
Efter behandlingen känns huden lite spänd och torr. Men det är bara under några dagar.
Men jag kände direkt efter behandlingen en klar skillnad.

Behandlingen är klar för den här gången, en ny behandling om ca 6 v

Just nu har Paradiset Solvik ett erbjudande där du får köpa 2 behandlingar (gäller alla behandlingar dom utför) för halva priset! Sista dagen på erbjudandet är idag. Men boka idag för tider längre fram.
Vill ni boka någon behandling kan ni göra det HÄR!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *