Profhilo – en behandling som ger resultat!

Förra veckan hade jag bjudit in ett gäng sköna tjejer som är barnsligt förtjust i hudvård och som gärna tar hand om huden i form av injectioner.
Vi träffades hos Marie på Skin Deligt Clinic i Gamla Stan.
När du kommer till Skin Delight träffar och behandlas du av Marie. Hon är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet att utföra dessa behandlingar.
Hon har även mer än 25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård.
Så vi var alla i trygga händer.

Under kvällen gjorde Marie behandlingar på oss tjejer. Nästan alla med olika behandlingar. Det gjordes kinder, Botox, läppar mm.

Själv gjorde jag en Profhilo behandling.
Jag gjorde en Profhilo behandling i våras, problemet var att det blev aldrig att jag gjorde den andra behandingen, som ska göras ca 1 månad efter den första behandlingen. Sen görs den behandlingen 2 ggr/ år.
Men nu började jag om, så nästa behandling blir strax innan jul.

Profhilo återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden, ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.
Den ultimata behandlingen för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet med åldern.
Väljer du att göra behandlingen i ansiktet som jag gjorde så ritas det ut 5 punkter på varje kind där nålarna sticks in och fyller på med hyaluronsyra.
Hyaluronsyran sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp huden.

Hyaluronsyra är en substans som produceras i vår kropp, den finns i leder, hud och annan bindväv. Syrans uppgift är att bibehålla fukten i huden och hjälpa till med kollagenproduktionen. Men som vi alla vet så försämras den produktionen ju äldre vi blir. Och då kan vi ta hjälp av Profhilo behandlingen för att hjälpa huden.

Jag vet också att det är några av er kära läsare som gjort den här behandlingen och som skrivit till mig och frågat om den. Jag hoppas verkligen att ni blivit nöjda 🙂

Det här är en julklapp ni kan ge till er själva eller önska er av någon när eller kär.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Profhilo – den snabba och enkla vägen till friskare hud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *