(Det här är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Det lilla extra hittar ni på ellos just nu!
Det är nästan så jag inte vågar skriva att vårnyheterna finns hos ellos. Jag har också sett att det är mycket nytt som kommit in i butikerna när man är ute på stan.
Kan kännas lite tidigt, samtidigt, av tidigare erfarenhet, så är det första oftast det bästa som kommer.
Men man tänker ändå att det är lite tidigt, att vi väntar lite grann. När man sen väl har bestämt sig så är det oftast slut.

I eftermiddag när jag gick och kollade hos ellos för att se vad som kommit in sen jag senast visade lite vårnytt, var det en hel del som kommit in. Förutom vårnyheterna så finns det massor av fynd att göra på deras rea.

Men först visar jag lite vårnytt…

När våren kommer kommer mycket snygga kappor, här en smårutig kappa – snygg!


Snyggt och tufft på en och samma gång!
Den vita skjortan går aldrig ur tiden. En beige kavaj i ullmix, kan användas som jacka i vår. Sätt sen till ett par gråa jeans, lite högre i midjan och lite kortare längd så är du kittad för våren 🙂

Kavajen finns även i svart

Varför inte möta våren i en beige kappa?!

Trench coat är en bra investering. Återkommer år efter år. Här en snygg klassisk trench coat från Ralph Lauren (finns även i svart)

Snygg svart kofta i kavajmodell från Vero Moda

Ljusblått hör sommaren till 🙂 Snygg stickad tröja från Stylein

Levete är ett märke jag kom i kontakt med i höstas och jag kan skriva under på att dom har fantastisk kvalité på sina kläder. Den här snygga tröjan i ullmix har jag i beige med rund hals. Men nu till våren är det snyggt med v-ringat. Bara ett linne, en T-shirt eller en skjorta under. Finns även i en fin grå färg

Ljusblå polotröja som också finns i rosa i samma märke som åvan

Gult kan tyckas svårt. Men det är otroligt snyggt på sommaren. Här en härlig stickad tröja (finns i massor med snygga färger!!)

Lång beige cardigan är ett bra köp!

Om jag säger poncho, vad säger ni då? För mig är det ett praktiskt plagg, lätt att ta med i väskan och skönt om det är lite kyligt… En skinnjacka, jeansjacka eller en snygg blus under. Alltid välklädd.

Förutom dessa härliga vårnyheter så pågår SALE på upp till 70%.

Sen har vi ellos outlet som är påfylld och ytterligare nedsatt

Så nu önskar jag er en mysig shoppingstund så här på söndagskvällen, den sista söndagen för i år 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Njut av det lilla extra

  1. Hej Helene! Tittat in på din veckans outfit Kan bara säga att bla den röda blusen var så fin. Det är så roligt att du mixar dyrt och lite billigare, man blir då inspirerad. Tack?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *