0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Månadens sista dagens outfit och första advent!
Idag är det månadens sista dagens outfit och det dröjer inte länge tills det är årets sista outfit.
Jag förstår inte vart det här året har tagit vägen.
Ett år som har varit det värsta i mitt liv, jag tror ingen av oss av varit med om något liknande. Vi är sedan i mars månad utsatt för en pandemi som vi inte vet när den kommer att ta slut, om den någonsin kommer att försvinna helt.
Men nu är vi alltså snart inne i december, det är många månader där vi levt i ovisshet och inte vet något om framtiden. Vi har ingen aning om vad det här för med sig.

Jag har mer eller mindre jobbat hemifrån sen i mars och bara det gör mig lite rastlös. Men jag kliver upp samma tid varje dag, om jag inte har något telefonmöte tidigt på morgonen så börjar jag alltid med en PW för att komma igång. Och väldigt viktigt eftersom jag sitter still sen till större delen av dagen.

På söndag är det 1:a advent och nu har adventsljusstakarna och stjärnorna kommit på plats. Det är väldigt mysigt. Samtidigt så känner jag mig själv, att när julafton är över vill jag plocka bort allting, så jag njuter hela vägen fram till jul nu istället.

Nu tänkte jag att ni skulle få njuta lite grann, njuta av lite inspiration från veckan som har gått….

Tröja By Malene Birger Byxor MQMARQET Jacka Soya Concept Boots Massimo Dutti Väska Anine Bing Bagstrap Gabrielle by P

Topp MQMARQET Kofta H&M Halsduk Diane von Furstenberg Byxor Gina Tricot Sneakers Steve Madden

Klänning H&M Biker Boots & other Stories (sååå sköna!)

Polotröja ellos Kavaj MQMARQET Byxor ZARA Boots Massimo Dutti Väska Aninge Bing Bagstraps Gabrielle by P

Blus H&M Byxor ZARA Boots & other Stories (passar när man vill vara lite ”finare” )

Tröja Neo Noir Jeans 7 All mind kind Kappa STAND Boots & Other Stories

Ni kommer väl ihåg att all text som har kursiv stil är en direktlänk till plagget 🙂

Sen måste jag avsluta med att tipsa om en sida som har massor med Black Friday erbjudande, dessutom så har dom 410 butiker samlade på ett och samma ställe. Det är ShopAlike som jag tycker ni ska knappa in er hos idag för att inte missa alla härliga erbjudanden.

Och sen är min favoritshoppinglista uppdaterad, beroende vart ni läser bloggen ifrån så finns den antingen på sidan eller längst ner i bloggen 🙂

Önskar Er en fin helg och en mysig 1:a advent!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Månadens sista dagens outfit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »