Sista veckan i Åre

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Sista veckan i Åre!

När jag var här uppe första gången v 4 och visste att jag skulle vara här fem veckor under vintern så lät det som en evighet. Nu är det v 13 och det är nu min femte och sista vecka. Vart tog den här vintern vägen?

Trots många långa resor så är jag så glad att jag fått vara med på våran satsning i fjällvärlden, att få vara en del i den här resa som vi på Scan bara har påbörjat…. En resa som har visat sig vara väldigt uppskattad av alla matgäster.

Jag åkte upp redan igår morse tillsammans med min chef. (Vi jobbar väldigt bra tillsammans så det är inte jobbigt att han är med 🙂 ). Vi tog dessutom vägen förbi mina föräldrar i Ljusdal för att överraska dom med en fika på min mammas födelsedag – hon blev så glad 🙂

Har redan hunnit med tre träningspass, så bra när det finns SATS på hotellet :-). Igår kväll var vi så trötta så då blev det lite träning och mat på hotellet….

Idag har jag skickat ut chefen till våra korv restauranger i backarna då jag själv hade fullt med kundbesök hos några kockar på restaurangerna i byn. Men i eftermiddag blev det en liten After Ski på Mister French och sen en middag på Supper (ett favvo ställe)

Nu är det dags att slå igen dom blå och ladda för gymmet imorgon bitti och massor med jobb 🙂

Hoppas ni haft en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »