Kan du rätta till något som blivit fel?

0 0
Read Time:3 Minute, 3 Second

Kan du rätta till något som blivit fel injicerat?
Ja det går faktiskt att rätta till det mesta.
För några år sen gick jag till en tjej och skulle göra mina läppar, för att jag är lite sned i den ena mungipan.
Hon skulle fixa det utan problem.
Dock så blev det ett litet problem, hon sprutade in alldeles för mycket för hon ville samtidigt göra om hela läpparna, så att det la sig som en snusprilla på överläppen.
Sen har jag gått med det där i vissheten att det går ju ur kroppen efter en tid. Men det gjorde det inte.
För det visade sig att den har ”spridit” sig och lagt sig ovanför läppen och stannat kvar där.

Sen när jag började gå hos Marie på Skin Delight Clinic så började vi prata om det där och Marie berättade att vi kunde ta bort det där.
Åren gick och jag gjorde ändå ingenting åt det. Sen i vintras så sa Marie och jag att nu är det dags.
Så hon sprutade in ett ämne i överläppen (svider som satan) som löser upp den här ”vätskan” som tidigare sprutades in. Det tar inte många ”minuter” innan man ser att läppen blir sitt normala jag igen. Sen efter det så har vi hållit på att justera om läpparna för att få dom som jag vill ha dom igen.
Och vi har gjort det i omgångar för att göra om och göra rätt.
Och nu har vi kommit dit att vi känner oss nöjda, sen kommer det säkert att justeras eftersom.
Men jag tycker att det är viktigt att tala om, så att ni vet, att det går att göra någonting åt det om det är så att ni skulle vara rädd för att prova och att ni känner efteråt att det inte känns bra.

Det finns otroligt många olika märken på marknaden för att göra injiceringar. Marie använder idag ett märke som heter Teosyal kiss från ett laboratorium i Schweiz som heter Teoxane. Det är hyaluronbaserade produkter och just den här till läpparna är lite trögflytande för att kunna forma konturerna runt läpparna, ta bort rök rynkor, ge volym, ta bort ledsna mungipor och ger dessutom fukt till läpparna. Och ett ämne som dom flesta tål, även dom som är överkänsliga.

BOTOX

Sen länge så gör jag ju Botox 2-3 ggr per år. Och det är i så små mängder så det är inte farligt alls. Däremot så mår jag så mycket bättre efter att jag gjort det. Dels för att min spänningshuvudvärk försvinner, men också för att jag känner mig piggare runt ögonen. Så det är av två anledningar jag gör detta, dels för huvudvärken men också för skönhetens skulle.
Och som jag alltid skriver och säger, vi dömer ingen för vad dom väljer att göra med sin hud och kropp, det är helt och hållet upp till var och en. Det kan vi vara överens om, eller hur?

Det som är det absolut viktigaste är att ni går till någon som är utbildad och som vet vad dom gör. Också viktigt att inte göra för mycket, det ska se naturligt ut!
Det är många som skriver till mig och frågar vad jag rekommenderar och vilken dom ska gå till och jag hänvisar alla till Marie på Skin Delight Clinic.
Och jag får så många fina meddelanden sen dom varit där att dom är så nöjda och kände sig i trygga händer.
Så har ni några funderingar eller frågor, hör gärna av er, jag svarar så gott jag kan, eller så följer jag helt enkelt med er till Marie när ni går dit första gången 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »