Snart dags att griljera julskinkan!
Recept på griljering till julskinkan!
Det är snart dags att griljera julskinkan, jag griljerade min första skinka till första advent då vi hade vårt adventsmingel här hemma, men jag kommer att få göra en till skinka till julafton 🙂
Jag har ett väldigt bra recept för griljeringen som jag tänkte dela med mig av som ni gärna får prova…
Griljering till julskinkan
Blanda alla dessa ingredienser i en skål
4 msk senap (jag använder Slotts senap original
1 msk sirap
1 msk potatismjöl
1 äggula
Ströbröd
Bred paneringen på skinkan och strö över ströbröd
Sätt ugnen på 200 grader och griljera i ca 15 – 20 min
Ta ut den när den blivit gyllenbrun
Sen får ni vänta till den svalnat för att sen äta en god skinksmörgås 🙂
Är det fler än jag som är barnsligt förtjust i julskinka? 🙂
Kram