Det börjar bli dags att griljera skinkan!

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Det börjar bli dags att griljera skinkan!

Är det dags att griljera skinkan?
Bara drygt en vecka kvar till jul och det är en helg (dag) då vi äter väldigt mycket godis och mat…
Jag vet inte vad ni brukar ha på julbordet men en julskinka tycker jag är ett måste.
Varje år brukar jag göra skinkan helt själv. Det vill säga att jag grillar den i ugnen några timmar, tar ut den och låter den svalna innan jag griljerar den.
Men i år har jag ”fuskat” lite grann.
I år blir det Scans Gourmet skinka, som vunnit pris för bäst i test på julskinka flera år i rad.
Det enda jag har gjort är att ha tagit av lite fett och sen griljerat den.

Jag har en griljering jag gör som är så god så jag tänkte bjuda er på den ikväll om ni vill prova….

Griljering till skinkan

4 msk senap
1 msk sirap
1 msk potatismjöl
1 äggula

Blanda och pensla över skinkan
Strö över ströbröd
Grilla i ugnen 15-20 min i 200 grader

Nu ska jag bara köpa hem lite julknäcke så är det klart för att äta 🙂

Nu är det här min andra skinka här hemma med tanke på att vi hade vårt glöggmingel också, men det är ändå lika gott 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »