0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second
VISBY I MARS

Är faktiskt ingenting jag kan rekommendera! Jag ska inte fortsätta tjata om hur kallt det är här på Öjn, men gårdagen var fruktansvärd och dagen väntas inte bli bättre, oroar mig lite för hemresan med tanke på min enorma åksjuka, överresan gick med nöd och näppe bra trots att jag tagit åksjuke tuggummi, hemresan väntas bli värre så det ser inte bättre ut än att det får bli ett åksjukeplåster…
VARMA HÄRLIGA BAD

I går kväll värmde jag mig med ett härligt bad, var nästan så det varma vattnet blev kallt utav min nerkylda kropp 😉
THE LAST DAY

Nu har jag kommit till min sista dag för den här gången på Öjn, dröjer dock inte många veckor innan det är dags att åka över igen, men förhoppningsvis har våret börjat titta fram då 😉
Igår tog jag återigen en promenad till butiken Soda, och tror ni inte att jag hittade lite mer igen? Måste bero på min stora längtan efter våren och att jag är så naiv att jag tror att det går snabbare om jag köper vårkläder.
MAISON SCOTCH

Den här coola tröjan från Maison Scotch tänkte jag skulle passa mina byxor jag köpte häromdagen…
S Å  S N Y G G A  A R M B A N D
Har sett att det är fler fina bloggare som införskaffat detta fina armband!
Men det är ju bara somrigt
EN DAGENS FRÅN VISBY

Gäller att klä sig med många lager så man inte fryser 😉
skjorta och kavaj ZARA, byxor H&M

Tisdagens!
Varma sköna skor från R M Williams……


VÄLKOMMEN HÄRLIGA LILLÖRDAG!

Säger godmorgon till Er härliga läsare, hoppas att ni har det bra, att ni har överlevt dom senaste dagarnas överraskande väder och att ni har några härliga planer för kvällen, själv kommer jag att nå fastlandet sent i kväll så det finns inte mycket tid till kvalitetstid, men tänkte försöka hinna med lite mys…. Vet att jag kan ha några jobbiga timmar hem beroende på vädret men håller tummarna för att det blir så bra som möjligt.
Torsdagen bjuder på en mycket tidig timma… räknar med att klockan plingar till vid 5-tiden på morgonen, sen väntar träning, jobb, massage, fika med fina Anika som äntligen kommit hem från Thailand och, återigen, en middag på Nosh & Chow 😉
Och hokus filiokus så är det fredag igen! Och det blir en överaskningarnas dag för en person väldig nära mig…. hihi 😉
Simma lugnt!
Tjingeling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »