0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second
PUNKTERING
Det händer bara inte!! 
I går när jag kom ut från mitt kundbesök, på ett iskallt Gotland, satte mig i bilen för att köra till nästa besök kände jag att det var någonting som inte stämde, bilen betedde sig mycket märkligt och drog åt höger, jag kliver ur bilen och vad tror ni har hänt? JO, jag har punktering, det är helt otroligt! Dessutom i tidsnöd, skulle ju med båten till fastlandet också….. river ur grejerna i bilen för att ta fram reservdäcket, finns inget reservdäck! Ringer till bilfirman där jag köpt bilen och frågar vart dom ”gömt” reservdäcket, men det visar sig att det finns inget reservdäck! Men däremot finns det ett lagningskitt med en kompressor!! Ja, eller hur! Jag? laga däcket? NOT!!
Var bara att ringa efter bärgningsbilen, som tog mig till en däckverkstad där dom snällt hjälpte mig och laga däcket, och slutet gott allting gott, jag hann med båten 😉
Men den båtresan hade jag förresten kunna varit utan! Fy vilket väder, blåste mellan 18-20 sekundmeter med vågor upp till tre meter och stora isflak som slog mot båten, tror ni jag blev dålig?? Ja, ganska mycket, det känns som det gungar fortfarande….
Och här sitter jag på flaket på bärgningsbilen 🙂
MEN NU ÄR DET TORSDAG

Och jag säger hej till er alla raringar och hoppas att ni har det bra! I morse blev det en tidig morgon… klev upp runt klockan fem och när klockan var 06.30 stod jag utanför SATS och hängde på låset 🙂 blev ett härligt träningspass, så nu är jag ganska pigg.
Nu är arbetsdagen snart slut och jag ska strax göra mig klar för kvällen, ska ta ett glas med min väninna innan det är dags att träffa en annan väninna för middag på Nosh & Chow.

En liten dagens också….

Tröja Hunkydory, Linne Rosemunde, halsduk NK, jeans H&M

Ha nu en super härligt torsdagkväll så hörs vi imorgon igen!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “NÄR LUFTEN GÅR UR

  1. Vilken otur!! Tur att det löste sig och att du kom med båten.
    Önskar dig en alldeles underbar fredagskväll!
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »