0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second
DET FINNS ALLTID NÅT ATT FIRA…

I dag kan vi fira att det är fredag <3
HÄRLIGA FREDAG, NU ÄR DU HÄR IGEN!

Godmorgon alla fina, vad härligt med fredag igen! Månader, veckor och dagar går så fort, men jag förstår inte varför värmen inte riktigt vill följa med i det raska tempot, för visst är det kallt? Är det någon mer som vill ha vår? Jag är lite trött på att behöva sätta på mig den tjockaste jackan varje morgon man ska gå ut… Och inte ser det ut att bli så mycket bättre dom närmaste dagarna heller.
Men jag för glömma det för stunden, har så mycket att fixa och pyssla med ändå just nu, lite nytt till hemmet ramlar in och vårkläderna fylls på i garderoben, sen har jag ju min nya kamera som jag kämpar febrilt med, fattas fortfarande ett objektiv och en fjärrkontroll, men förhoppningsvis kommer objektivet i dag.
Har startat min morgon med ett träningspass, men nu börjar jag känna i benen, blev hårda pass för benen på Gotland, men det är skönt med lite träningsverk 😉
MYSIGT ATT FIRA

I går kväll var det äntligen dags att fira min väninna som fyllde år i februari, men ni vet, dom där dagarna som bara går…. men som sagt, igår fick vi äntligen till det och tog då en tre rätters middag på Nosh & Chow, känns som att jag är där var och varannan vecka, och det har ju varit så den sista tiden också, men igår hade dom en ny meny.
Lika gott som vanligt!
Innan jag åkte iväg gick jag här hemma för mig själv och myste lite…
Gjorde bland annat i ordning lite nytt på bordet i vardagsrummet
slog in lite paket
I dag ska jag fira en person som inte vet att hon ska bli firad, hon fyller inte ens år, med vad gör väl det? Man kan ju alltid fira.. eller hur?
Det blir paket, tårta, middag och en massa överraskningar…
Spännande va??
Inslagna och klara
INTE KOMPISAR

Som jag sagt så är vi ju inte riktigt kompisar än min kamera och jag, men vi jobbar på att ”hitta” varandra, förhoppningsvis kan vi snart bli bästa vänner.
Lite test i går innan jag skulle ut på middag
Lite suddig bild, I know, men kameran är så tung….
Kvällens blev i alla falll
Kavaj MQ
Linne Stockholm Market
Halsband .U. it´s for you (Stockholm Market)
Vaxade jeans H&M

Halsband och topp inköpta igår på Stockholm Market
Vi får ju inte glömma bort att det är fredagsmys!! Förutom att vi ska fira så kommer ju min lilla skatt också, vi ska ha en härlig helg med mycket mys, god mat och en hel del träning har vi tänkt.
Vad ska ni gör?
Här blir det lite god och härlig frukost innan det är dags att sparka igång dagen…
Lite nytt porslin från DAY
Och min mini iPad har fått sig ett rosa skydd

Nya fina ljusstakar på bordet
Kostade bara 1299 kr/st… skojade.. hittade dom på Clas Ohlsson, nästan gratis 😉


Lovar att rapportera om vårt firande och våran överraskning….
Have a nice friday!Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ATT FIRA

  1. Svängde förbi Clas Olsson efter jobbet o köpte snygga ljusstakar! Tack för tipset! Lite lyckligare. Önskar dej en härlig helg!
    Kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »