0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second
GODKVÄLL SOLSTRÅLAR!

Det börjar bli lite tjatigt med alla skriverier om vädret, men det må vara så, för den här svenska sommaren går till historien! Det är helt ofattbart, det är den 8 augusti och man går omkring som att det vore högsommar och i mitten på juli. Man tar verkligen chansen att njuta av varje sekund just nu. Såg på vädret här i huvudstaden att det skulle bli regn i mitten på veckan, men det hinner säkert ändra sig 😉
En dag på Djurgården

I går tog vi tillfället i akt att vara ute i solen hela dagen, vi hade bestämt oss för en dag på Djurgården, en oas här i Stockholm om man vill njuta av både natur, närheten till vattnet och god mat.
Började med några timmars lunch häng på Strandbryggan, amazing, men som ni vet så lider jag ju utav åksjuka, så trots att vi satt på bryggan, som gungade lite lite grann emellanåt, var jag tvungen att ta ett åksjuke tuggummi… That´s life!
Men mysigt hade vi, och god mat åt vi…
Grabbarna grus steker i solen 😉

Efter några härliga timmar på bryggan fortsatte färden runtomkring på Djurgården, tänkte bara ge er ett regn av bilder, ja, det är en del ego bilder, men det får ni stå ut med 😉
Under Djurgårdsbrom

Hann med en liten lekstund på Junibacken också 😉
Men sen tyckte ”stekarna” att det var dags att gå på bio….
För att sammanfatta allting så hade vi en helt underbar dag, och Stockholm är fantastiskt vackert när den visar sig från den här sidan. Denna söndag har bjudit på lika fint väder den, men i dag har det varit olika ärenden som har uträttats samt att jag själv har behövt packa lite grann, för imorgon bär det av till Gotland igen för några dagar…
Hoppas ni också haft en skön helg och samlat krafter inför kommande arbetsvecka. Och jag säger som jag alltid brukar säga varannan söndag, det gör ont, det gör väldigt ont, när min älskade Filip lämnar mig. Men han kommer snart igen och dessutom har vi ju en weekend resa och se fram emot här också…
Ha de så bra raringar och njut av dom sista söndagstimmarna!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “VI FORTSÄTTER NJUTA…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »