0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second
SOFT SÖNDAG

Efter en härlig helg har jag nu landat i soffan och sitter och bara myser, slappar och läser, har i och för sig tagit en promenad, handlat, packat upp väskan, tvättat mm…. Men jag tänkte inte i onödan kliva upp från där jag sitter just nu 😉
Hunkydory

Glömde nog att berätta att jag i fredags var på special utförsäljningen på Hunkydory som dom har två gånger per år, den är helt grym! Där säljs nu vinterkollektionen ut som varit ute som provplagg, fyndade några härliga plagg som ni naturligtvis kommer att få sen bara jag knäppt några pics…

Jul, jul, strålande jul….

Nu är det nästan så man snart kan börja räkna ner 😉 jul i många inredningsmagasin och skumtomtar, det är ju så härligt, så juligt och tomtarna är ju SÅ goda, håll utkik för jag tror alla härliga magasin kommer med mycket tips och ideér
Färsk lakrits…

 Ni har sett dom förut, men jag kan inte få nog av denna fantastiska lakrits, alldeles färsk med mint… mums! Den här skålen under pläden i soffan är oslagbar idag..
Tittar egenom nya ELLE och inser att den är ”dyr”… haha…
 På framsidan våran vackra Prinsessa Madeleine
Måste man äta?

Ja tyvärr så är det nog dags, trots att jag inte vill… att en snabbis resa mig ur soffan för att laga lite mat, för nu börjar det kurra i magen, trots att jag ätit så mycket lakrits 😉

Men snart sitter jag här under pläden igen, för ikväll är det ju Solsidan… bara så bra, tycker jag!
Blir sen en tidig kväll på kudden, ska upp strax efter klockan sex imorgon bitti och är förhoppningsvis hemma efter jobbet till halv nio på kvällen, jag har två ”djävulska” dagar som väntar mig, med tidiga mornar och sena kvällar…. mässor och provluncher ute hos kunder.
Men nu raringar, får ni fortsätta njuta av Er sköna söndag!
KRAM
PS! Pics kommer från min weekend här i huvudstaden senare… DS!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “SOFFMYS

  1. Jobbigt! Men någongång kommer det, när man minst behöver det 😉

   Vad gulligt av dig att länka till mig.

   Såg du att du vann i min tävling också 😉

   Kram
   Helen

 1. Har följt dig under en tid men skyller på småbarnshjärnan när jag nu säger att jag missat att dina killar är så stora! De har en väldigt vacker mamma!
  Kikar in i din blogg ngn gång per vecka och verkligen myser av alla vackra bilder! Du får mig att vilja återuppta bloggandet och jag ska göra slag i saken och göra det!
  Ha en trevlig måndag!

  1. Haha… ja dom är STORA, till storleken större än mamma 😉
   Tack för dina fina ord <3

   Jag men vad spännande, säg till när du startar upp den så jag kan följa dig…

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »