0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

2am dessertbar i Singapore

2am dessertbar

2 am dessertbar är en dessertbar med upplevelse som ligger vid Holland Village i Singapore, vi var där, vi ville aldrig gå därifrån!

Det var på 2am Dessertbar vi avslutade just den här kvällen, men innan hade vi varit nere vid Merlion Park, åkt båt längs floden, sett alla sevärdheter nere vid hamnen och ätit en fantastisk middag på Jumbo seafood

Jumbo seafood

Jumbo seafood är en av Singapores mest besökta restaurang när det gäller skaldjur, dom är mest känd för sin chilli krabba, nu är ju inte jag själv någon fan av skaldjur, skall väl tilläggas att jag inte äter det alls, men av alla kommentarer att döma av mina vänner som var med så var det helt magiskt. Själv höll jag mig till Tofu och vegetariska rätter men även dom var väldigt goda. Men förvänta er inte fina sittplatser och vita linnedukar… här är allt väldigt enkelt.

 jumbo

jumbo 1

jumbo 2

jumbo 3
Som sagt, här finns inga vita servetter, här får man en haklapp istället 😉

Samtidigt som vi har upplevt och sett mycket här i Singapore, lika mycket har vi ätit och provat på ”all” deras mat, så efter att vi varit på Jumbo gick vi vidare till 2am dessertbar för dessert.
2am dessertbar ägas av en tjej som heter Janice Wong, en tjej som gjort en sista minuten karriär, hon har filkand i Nationalekonomi, idag har hon flertalet utmärkelser för sina skapelser, upplärd av några av de bästa kockarna i världen. Janice är 34 år och öppnar nya barer runt om i världen.

2am dessertbar 11

2am desserbar 1

2am dessertbar 2

2am dessertbar 4

2am dessertbar 5

2am dessertbar 6

2am dessertbar 10

2am dessertbar 12

2am dessertbar 8

2am dessertbar 9

Förutom alla desserter gör dom drinkar baserade på desserter och dess frukter, så häftigt ställe! Och så roligt att vi fick träffa henne personligen 😉 Hon har precis blivit utsedd till Asiens bästa konditor.

Ännu ett ställe jag förmodligen inte skulle ha besökt på egen hand..

Nu skall jag fortsätta jobba med mina bilder 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “2am dessertbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »