0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

let´s dance

Let´s Dance är igång igen! För tionde säsongen var det igår återigen dags att sätta sig klistrad framför tv:n, ja, jag tycker det programmet är jättebra! Och varje år finns det alltid någon man tycker extra mycket om, någon som man skrattar lite extra åt och någon som man nästan ”skäms” över och många gånger önskar åker ut först, men det brukar vara dom sistnämnda som blir tittarnas favoriter och som håller sig kvar program efter program. Men alla har vi olika smak och tycke, vilket gör det hela lite roligare. Ett litet spritt startfält, från sångerskor som Nanne Grönwall, tennisesset Jonas Björkman, programledaren Jenny Strömstedt och sist men inte minst våran ”egna” skidlegend Ingemar Stenmark. I går var det ju ingen som åkte ut, men vad tyckte ni? Har ni redan nu någon favorit? Har ni någon som ni tycker skulle åka ut före någon annan? Helt klart är att programmet i alla fall har dom bästa programledarna! Jag var laddad upp till tänderna…

lets dance 2
En kall Baileys och bästa chokladen från Gardini

lets dance

lets dance 1

Men vad tyckte ni nu då? Det finns inga rätt eller fel, alla har olika favoriter och tankar men mina personliga tankar går till Nanne… nja, för mig ingen större favorit faktiskt, sen kan man väl även sätta ett frågetecken på ”fab” ”fab” ”fab” Jonash… haha… var väl inte den smidigaste på dansgolvet, men han bjuder verkligen på sig själv, vi får väl hoppas att alla svenska ”babes” röstar på honom så han har chansen och få stanna på dansgolvet några fredagar framöver. Sen har vi ju allas våran Stenmark, inte lika rapp i orden som i skidbacken, men på dansgolvet om än lite stel, ett underbarn, kan han allting? Ja man skulle kunna säga nåt om alla men vi får avvakta och se vad kommande fredag har att ge. Jag kommer att sitta framför tv;n även nästa fredag 😉

Lets dance 3

lets dance 4

lets dance 5

Hade en riktigt mysig kväll framför tv:n alldeles för mig själv, men idag skall jag umgås med min bästa väninna och hennes små knoddar, blir med andra ord lite lördagsmys <3 men först en härlig PW.

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Let´s Dance

 1. Tokgillar också det där tv-programmet. Såg inte premiären igår dock. Vi hade finbesök vid middagsbordet. Bägge sönerna och sambos kom över. Då vill man ju gärna umgås istället. Måste kolla programmet i dag.

  Ha en mysig lördag!

  Kram Lena

 2. Ja Helen Let´s Dance är så bra så det gärna skulle få vara en timme längre, det är verkligen underhållande, denna gång var ju alla så bra, t.o.m. Jonas Hallberg 🙂 Jag brukar låta de som inte är så bra på dansgolvet några program att bli varma i kläderna innan jag tycker att de ska åka hem fast denna gången så tror jag att jag inte kommer att tröttna på Jonas för finns det någon mer älskvärd/glad/generös människa han bjuder verkligen på sig själv, jag trodde faktiskt att Jenny Strömstedt skulle vara superstel och dansa helt värdelöst så jag blev glass imponerad över gårdagens prestation, men hon kommer nog få det svårare med de snabba rytmiska danserna för hon är ju så lång och smal så det måste vara svårt att hålla hög/rytmisk fart på lemmarna 🙂 inget elakt för jag gillar henne skarpt och hoppas hon kan ge Steffo en liten match 😉 Stenis är sådan tävlingsmänniska så han kommer nog bli bra och Marie Serneholt kommer nog bli farlig ja det ska bli spännande att följa dem.
  Kram och ha en härlig Lördag 🙂

 3. Jag älskar också Let’s Dance men missade tyvärr premiären pga restaurangbesök, så jag ska kika på Play i eftermiddag tänkte jag :).

  Ha en FAB lördag, fina du!
  KRAM

 4. Det var inte igår man drack Baileys. Men det är ju gott tycker jag! Snygga glas! Gillar verkligen Iittala.

  Jag brukar inte titta på Let´s dance. Men det vore kul att se Stenmark, kanske man kan se hans dans på play?!

  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »