0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

fredagsfilm

Fredagsfilm och hemmamys! Ja i fredags efter jobbet var det skönt att komma hem, en ny hektisk vecka med nya kollegor och flera hundra nya artiklar att lära sig, det snurrade lite lätt i hjärnkontoret 😉 väl hemma blev jag dock välkomnad med lite champagne och sushi, så välbehövligt! Var ju även tvungen att titta lite på Let´s Dance 10 år men sen blev det en film för att fortsätta den lugna och sköna kvällen, jag har sagt det förut och säger det igen, jag älskar fredagar, den här sköna tröttheten som befinner sig, känslan av att vara ledig några dagar och få njuta av allt runtomkring. Fredagsfilmen blev för kvällen A walk among the tombstones, riktigt bra!

fredagsfilm

fredag

fredag 3

filmtips

Har ni sett filmen?

”Den före dette New York-polisen Matt Scudder arbetar numera som en olicensierad privatdetektiv helt utanför lagen. Scudder behöver alla uppdrag han kan få och går därför motvilligt med på att hjälpa en heroinlangare att finna de män som kidnappat hans fru. Under sina efterforskningar upptäcker Scudder att det inte är första gången som förövarna kidnappat någon och då ledde det till brutala mord. Han inser också att tiden håller på att rinna ut och att det inte går att ta hänsyn till vad som är rätt och fel”

Väl värd att se!

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »