0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

bodrum 6

Bodrum på en kvart. Häromkvällen åkte vi in till Bodrum, vi hoppade på en blå liten buss, betalade 15 kronor styck och slog oss till ro, trodde att resan skulle ta minst en halvtimme, så vi satt i lugn och ro till busschauffören sa att det var ändhållplatsen och pekade att 100 meter neråt har ni centrum, vi såg ut som två frågetecken och frågade för säkerhetsskull om vi var i Bodrum, jo mycket riktigt, det var vi, så det gick jättesnabbt att ta sig in hit. Så just nu känns det som att vi har det bästa av två världar, vi bor där stränderna och baden är som bäst efter den här kusten och ändå så nära till Bodrum. Jag har ju varit i Turkiet åtskilliga gånger, men då i Istanbul och i Alanya. Alanya är ju en riktig turiststad, lite skitigt och så typiskt turkiskt. Men i Bodrum är det som att vara i ett annat land, det är snyggt, det är fräscht, det är nästan lite grekiskt över det hela. Men hela Bodrum andas lyx, här står stora fina båtar, längs strandpromenaden som är ljus och fin ryms fina butiker tillsammans med restauranger och barer. Helt ärligt så trodde jag aldrig att man skulle få uppleva den miljön här nere i Turkiet. Jag är positivt överraskad. Skall försöka återge det med lite bilder… Har ni tankar och funderingar på att åka till Turkiet och kan tänka er att ligga på Beach Clubar eller ta båten ut till några badvikar på dagarna så skall ni absolut bo i Bodrum, för det är där allting händer och det är här ni har det ”bättre” livet. Men eftersom vi ville ha närheten till badet istället så valde vi att bo i Gumbet.

bodrum 2

bodrum 1

bodrum 3

Bodrum

bodrum 5

bodrum 7


middagOch naturligtvis tillbringar jag alla dygnets 24 timmar med den här Lilla Skatten <3

Vi fortsätter att njuta några dagar till..

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Bodrum

  1. Vad kul att höra. Och ska bli spännande att se fler bilder. Jag har också bara varit i Alanya och tycker som du att det är så där. Snygga shorts du har på bilden och njut av vistelsen och sonen. Kram Annika

  2. Hej jag brukar läsa din blogg och tycker att du verkar vara en mysig kvinna och du har fina bilder och tips. Tack för en bra blogg! Jag har rest till Turkiet i 30 och haft lägenhet i Marmaris i 26 år och nu även hus strax utanför Bodrum sedan 2 år. Jag blev lite chockad över din beskrivning ”lite skitigt och typiskt Turkiskt” och att det känns som du är i ett annat land. Du har väl inte sett hela kusten utan som du skriver varit i Alanya . Jag har rest runt hela kusten och tycker nog tvärtom att det är representativt för Turkiet och inte Alanya. Och det där med skitigt jag har nog aldrig sett ett Turkiskt hem som är skitigt tvärtom så är Turkar väldigt hygieniska både i hemmet och sig själva. Blev lite besviken på hur du beskrev typiskt Turkiskt.
    Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »