0 0
Read Time:58 Second

boktips

Boktips! Det var länge sedan jag gav något boktips här på bloggen, det beror mest på att jag inte läser så mycket böcker under hösten, det är en liten semestersyssla för mig, men nu har jag hittat en riktigt bra bok. Häromkvällen kröp jag upp i soffan med ett litet fruktfat och boken STHLM Confidential.
Boken handlar om Lennie Lee som driver en framgångsrik skandaltidning, har en lyxlägenhet på rätt adress och är ständigt omgiven av vackra kvinnor. Men plötsligt händer något. Upplagan rasar. Vännerna vänder sig bort. Allt pekar obönhörligt neråt när han får i uppdrag att fixa århundradets fest åt en affärsman. Pengarna räcker för att lösa alla hans problem – om han överlever.

Solveig Berg är en ung journalist som efter ett ödesdigert misstag hamnat i kylan och förlorat jobbet. Tomheten och ensamheten väcker svarta minnen till liv och hon gör vad som helst för att komma tillbaka.

När modellen och bloggaren Jennifer Leone hittas död korsas deras vägar och en otäck kedja av händelser tar fart.

En bok värd att läsa… Finns bland annat att köpa hos Bokus och hos Adlibris för endast 45 kronor!

Det får bli fredagsmorgonens tips 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »