Passion för mat och en helg i Göteborg.
Gokväll allesammans! Hoppas att ni mår bra, själv är jag väldigt trött efter helgens mässa i Göteborg, känner mig på något konstigt sätt ”bakfull”. Är väldigt trött och sliten. Men mässan var helt fantastisk! Så bra arrangerad och så snygga montrar, riktigt inbjudande. Mässan var öppen för allmänheten och jag tror hela Göteborg vallfärdade hit… det fanns inte en tillstymmelse till att ens ta lunch på dagarna, då är det mycket folk! Vi flög ner tidigt fredagsmorgon och hem söndagskväll så helgen blev som sagt lång och intensiv, men väldigt rolig! Och så här såg det ut…

passion för mat 1

passion för mat 2

passion för mat 3

passion för mat 4

passion för mat

passion för mat 8

passion för mat 6 passion för mat 5

Så därav blev det ingen uppdatering på bloggen imorse… jag har varit alldeles för trött 🙂 lovar bot och bättring!

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *