När det inte blir som man tänkt sig..

0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Ibland blir det inte som man tänkt sig, precis så blev det på midsommarafton :-). Tanken var först att vi skulle åka upp till mina föräldrar dagen innan midsommar men pga sjukdom så blev det framflyttat till midsommarafton. På morgonen sätter jag mig i bilen för att köra dom 35 mil uppåt i landet för att nå mitt mål för helgen. Under resans gång kommer jag på saker jag glömt, vilket går att lösa på plats. Dock uppstår för mig ett stort problem som INTE går att lösa på plats (visar det sig senare), jag har inget batteri kvar i kameran, helt dött och det andra batteriet och laddare ligger hemma! Katastrof! En midsommar med hela familjen samlad, sker nästan bara på jul annars, utan kamera,jag var nära att börja gråta och i dom små städerna jag passerade på vägen upp var allting stängt :-(. Nåväl .. Det fick bli mobilbilder och med tanke på att min egen mobil blivit stulen så lever jag numera med en äldre iPhone så har jag sprungit runt och låna andra mobiler med betydligt bättre kamera. Det var det problemet… Väl uppe i Ljusdal var vi alla redo för att åka båt och vattenskoter, dock visade sig vädret från en helt annan sida än vad vi hade förväntar oss, till det bättre dessutom! Så det var bara att åka ner på ”byn” och inhandla dom shorts som fanns för dagen innan vi packade med mat och fika för dagen och gav oss iväg.., en mysig dag på sjön väntade! (Utan kamera!)

image

image

image

image

image

Så här blöt blir man när Jesper är ute och leker 🙂

image

Lite Minuty i glasen fick förgylla kvällen 🙂

image

En härlig och underbar dag som fortsätter att inte gå som det skall… Väl hemma inser vi att vi helt och hållet glömt bort att handla allt utom jordgubbar för kvällen :-). Lille man slänger sig i bilen med en lång lista och kommer hem med beasås från pizzerian… Allt hade stängt! Så man tager vad man haver… Lite kött på grillen, lite vin i glasen, massor av paket till min kära far och ett glatt humör så löser sig allt :-).

image

Vi gjorde om och gjorde rätt… På midsommardagen serverades en 3-rätters middag med ytterligare några gäster och lite spel och lek… Mer om det en annan dag 🙂

Hoppas ni hade en fin midsommarafton!

Kram


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “När det inte blir som man tänkt sig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »