Åsby handelsträdgård

Igår var Piff och Puff (jag och Maria alltså) på utflykt till Västerås. Startade dagen som vanligt med en träningspass innan jag hämtade upp Maria och styrde bilen mot Västerås och den första anhalten. Åsby Handelsträdgård. Jag flyttade till Västerås 1988, ja, åren går!! Och bland det första vi besökte var just Åsby Handelsträdgård, som man då tyckte var hemtrevligt och mysigt, efter det har inte jag varit där, men som ni ser på åren så är det ett tag sedan. Men vilket härligt ställe, så mycket fint och vilken miljö. Blommor, naturligtvis :-), fik och inredning från måna kända märken. Supermysigt! Dit blir det fler utflykter… Men vart än Piff och Puff går eller åker har vi alltid lika trevligt 🙂

image

Åsby handelsträdgård

Åsby handelsträdgård

Åsby handelsträdgård

Vi var som ekorrarna i granen på julen, visste inte till oss av allt fint :-). Sen åkte vi vidare mot en härlig lunch och ett efterlängtat besök på Tullhuset :-)….

Hoppas ni också haft en fin helg!

kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Piff och Puff på utflykt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *