0 0
Read Time:36 Second

Marc JacobMarc Jacobs make up, har ni testat? Jag har inte gjort det tidigare men tycker han har så snygg design på förpackningarna :-). Jag har ett tag letat ett rödaktigt läppstift men med inslag av korall och ett som är lite mattare i färgen OCH som dessutom sitter bra! Alltså ingen lätt kombination, men igår när jag var ute och inhandlade en ny foundation sprang jag på det här läppstiftet från Marc Jacobs på Sephora och blev helt förälskad! Snygg förpackning, ”sensuell” färg och dessutom ”kyssäkta” 🙂 kan det bli bättre?! Finns i många fina färger så vill ni prova något nytt och något som sitter bra tycker jag ni skall ge Marc Jacobs en chans. Färgen på mitt läppstift heter 236 SO SOFIA.

Marc Jacobs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »