0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

någonting att fira 4

Någonting att fira! Ja det finns alltid någonting att fira, man kan alltid hitta på några anledningar till att fira och ha det lite extra bra, eller vad tycker ni? Men ibland så finns det faktiskt stunder och tillfällen där man verkligen har ”rätt” till att fira, det kan vara tex när någon fyller år, tar studenten, gifter sig eller får ett nytt jobb och för min del gäller det det sistnämnda! Jag har fått ett nytt jobb, och inte vilket jobb som helst, jag skall måla hela Sverige. Från och med i höst kommer jag att starta upp ett nytt varumärke under Tikkurila, tidigare Beckers och Alcro i Sverige, det skall bli väldigt spännande och intressant samtidigt väldigt nervöst då det är en helt ny marknad för min del. Jag fick veta redan förra veckan att jag fick jobbet men det var först i går vi skrev alla papper och gjorde klart, men i lördags firade vi lite grann i förskott i det fina sommarvädret. Det har varit en lång och tuff process tillsammans med många andra och med många intervjuer och tester, men det var jag som knep första platsen, lite stolt över mig själv känner jag mig allt 🙂

någonting att fira 3

någonting att fira 5

någonting att fira 6

Kanske skulle ta att fira lite grann ikväll också 🙂

Sköt om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

27 thoughts on “Någonting att fira

  1. Men åh vad spännande!! Låter ju fantastiskt utmanande – måste ju passa dig med en sån drivkraft! Stort grattis! Kram Milla

  2. Stort Grattis! Kan ju inte bli bättre att dagarna innan studenten visa att man kan må mål bara man kämpar! Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *