Att fira midsommarafton på midsommardagen

0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

I år blev midsommarafton på midsommardagen kan man säga, vi fick helt enkelt vända på kakan när vi inte riktigt hängde med i svängarna :-). Som  ni läste igår så blev inte midsommarafton som vi tänkt oss, men vi gjorde om och gjorde rätt så på midsommardagen gjorde vi det vi skulle ha gjort på midsommarafton, vi åt sill och potatis, drack snaps, lekte lekar, grillade för fullt och åt härliga efterrätter. Dessutom fick vi besök av min bästa väninna C och hennes man så vi blev några fler för kvällen. För att summera det med några väl valda ord så blev kvällen helt fantastisk.
Men jag började dagen med en träningsrunda på mammas cykel, sen, för att vara på den säkra sidan, åkte jag och handlade så att allt skulle finnas hemma till kvällen, snabbt hem och duscha, packa och göra lite picknick, även denna dag bestod av båt och vattenskoter åkning, men dessförinnan, det obligatoriska besöket på marknaden på Stenegården i Järvsö, där inhandlas alltid nybakat tunnbröd och coccosbollar :-). Man har sina minnen och traditioner sedan man var barn. Har ni också det?
Vi gick en härlig dag tillmötes…

Började som sagt på marknaden så barnen fick leka av sig lite grann 🙂

image

Sen lite lunch innan det var dags att ge sig av ut på vattnet…

image

image

image

image

midsommardagen 1

midsommardagen 2

midsommardagen

Efter en blöt och lekfull dag var det dags att fira ”midsommarafton” och öppna skumpan 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

imageNöden har ingen lag.. är man törstig så är man 🙂 det är inte ofta den här killen bjuder på sig själv men den här kvällen gav han allt, det var länge sen jag skrattade så mycket, lik far men söt ändå 🙂

Så vi tog igen midsommarafton med råge och många härliga skratt, tack CSFEIJGJ för en jättemysig kväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Att fira midsommarafton på midsommardagen

  1. Oj, vad trevligt ni verkar att ha haft det. Superkul för dig. Om allt blir som jag tänkt, så åker jag till Järvsö om tre veckor. Alltid fint där.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »