laxburgare

Är ni som jag en laxälskare? Då skall ni absolut prova dom nya laxburgarna från Salmalax. Alltid när jag köper lax för att göra Sashimi eller Sushi så köper jag laxen från Salmalax, den är definitivt den bästa om ni frågar mig! För ett tag sedan när jag var och handlade och återigen hade lite ”middags problem” så låg dom helt plötsligt mitt framför mig i kyldisken, laxburgarna! So why not?! Dom skulle absolut testas! Tillbehören blev paprika, ruccola, coleslaw och halloumi .. självklart tar man bröd till om man vill det 🙂
Laxburgarna rubbade jag med chilli rub från Santa Maria, blev jättegott, men nästa gång tänkte jag faktiskt ha lite fetaost i burgarna också, dom var nämligen ”formbara”, dom var gjorda i lite större laxbitar som du själv sen kunde forma till hamburgare, krydda och tillsätta det du vill ha i, väldigt praktiskt!

Lite grillad paprika och halloumi, en bädd av ruccola, laxburgaren och på det lite coleslaw, mums så gott det blev!

laxburgare (2)

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *