Jag förmodar att ni är många med mig som tycker om att shoppa, ibland blir dock inköpen lite mindre bra än andra, det känner ni igen va :-). I mellandagarna här så knappade jag hem lite från ELLOS och det var ett inköp som jag blev väldigt nöjd med. Spanx är något som jag alltid använder, men sen köpte jag ett par nya ”mysbyxor” från Casall och sen har jag börjat byta ut knivarna här hemma, jag har haft en Global kniv som jag tycker har varit så fantastiskt bra så nu har jag bestämt mig för att köpa en ny kniv varje månad fram till att jag fått ihop en hel serie, först ut den här gången blev en brödkniv….

ellos

ellos
SPANX den absolut bästa nylonstrumpan och du frågar mig! Den använder jag alltid till kjol eller klänning.

ellosDet här är min outfit så fort jag kommer hem från jobbet, lätt och bekvämt, underbara byxor

ellos

dsc_2566
Brödkniven var väldigt bra, nästa inköp blir nog en allroundkniv..

Det är så roligt att shoppa när man känner sig nöjd.. haha!

Dessutom har ni möjlighet till 25 % rabatt just nu.

Erbjudandekod: 355401

(*Villkor : Nybeställning på kläder, skor, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-01-08.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.)

Ha en underbar kväll!

Kram

(inlägget innehåller affilliatelänkar)

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Några mycket nöjda köp…”

  1. Tror det är toppenbra vardagslyx att investera i bra knivar, det ska nog jag oxå göra. Kör en liten härmning där tror jag bestämt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *